Medlemslogin

Login for græsningsforeningens medlemmer.
Kontakt
Kontrolspørgsmål for at undgå spam - Hvor mange ben har en ko? skriv tallet i feltet nedenfor.
Emne:
Besked:

PostHeaderIcon Hegnsdag, nu også om vinteren!

Godt Nytår.

Så er de første aktiviteter i 2018 kommet i kalenderen - en vinterhegnsdag og den årlige Generalforsamling. Læs mere herunder.

Hegnsdag, nu også om vinteren! - alle er meget velkomne!

Vi håber at vejret er med os så vi kan rydde langs hegnene i Jydelejet søndag d. 18 februar. Hvis vejret ikke er med os (sne) har vi søndag d. 18 marts i baghånden. Hyrden vil møde os på P-pladsen ved indgangen kl. 10:30 og fortælle hvilke dele af hegnet der står for tur - han har også redskaber med. Vi regner med at det vil tage en god del af de lyse timer, så tag madpakke og kaffe med. Kan du blot afse nogle timer er det også fint. Hvis du har spørgsmål, så kan du kontakte Lisbeth på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller 20729224.

Den årlige generalforsamling vil igen i 2018 blive afholdt i Fælleshuset, Camping Møns Klint. Generalforsamlingen (med frokost) afholdes lørdag den 7. april 2018, kl. 12.30. Inden Generalforsamlingen tager vi som i fjor ind tur i Jydelejet hvor vi går ud i sydfolden og beser kvæget. Turen starter kl. 11.00 ved p-pladsen ved indgangen til Jydelejet. Der vil efter Generalforsamlingen være frokost kl. 14.00.

PostHeaderIcon Årets naturplejedag i Jydelejet

Det er blevet tid til den årlige naturplejedag i Jydelejet.
Som tidligere år foregår det område i Jydelejet kaldet ”Horndragerindelukket”, hvor en af de sjældne orkidéer har den største bestand.

Vil du være med til at pleje dette område så har du chancen den 1. oktoner 2017 for at deltage i naturplejedag, der arrangeres i samarbejde med Naturfredningsforening og Naturstyrelsen Storstrøm.

Der skal slås med le, og høet skal rives væk, så forholdene for Horndrageren kan blive så optimale som muligt. Vi spiser frokost sammen i de smukke omgivelser så medbring mad og drikke.

Dato: Søndag den 1. oktober 2017.

Tidspunkt: Kl. 10-15.

Mødested: P-pladsen ved Jydelejet, Langebjergvej 1, 4791 Borre.

Medbring: Madpakke, praktisk påklædning og fodtøj, arbejdshandsker og hvis muligt le og rive eller andre egnede redskaber.

Arrangementet er gratis.

Arrangører: Græsnngsforeningen Høje Møn, Danmarks Naturfredningsforening, Naturstyrelsen Storstrøm,
Geo Center Møns Klint og Vordingborg kommune.

PostHeaderIcon Så går vi atter i hegnet !

Så går vi atter i hegnet - alle er meget velkomne!

Vi havde en dejlig tur i Jydelejet i juni og fik ryddet en pæn del, men der er mere der trænger.
Vi rydder derfor langs hegnene i Jydelejet lørdag d. 12. august!

Hyrden vil møde os på P-pladsen ved indgangen kl. 10 og fortælle hvilke dele af hegnet der står for tur denne gang - han har også redskaber med. Husk gerne et par gode havehandsker. Vi regner med at være færdige ved 13-tiden - så tag madpakke og kaffe med.

Senest opdateret ( Mandag, 03. Juli 2017 18:03 )

PostHeaderIcon Tur til Jydelejet d. 27. august 2017

Søndag den 27. august vil Torben Hviid fra Naturstyrelsen være guide på en tur gennem Jydelejet, hvor vi snakker om naturplejen og kigger på orkidéer og andre blomster i området. På turen vil vi holde en pause, hvor vi kan nyde medbragt mad og kaffe.

Tur til Jydelejet d. 27. august 2017. Tidspunkt kl. 10 - ca. 13.

PostHeaderIcon Hegnsdag - aller velkomne!

Hegnsdag - alle er velkomne!

Vi rydder langs hegnene i Jydelejet lørdag d. 17. juni 2017.
Hyrden vil møde os på P-pladsen ved indgangen kl. 9 og fortælle hvilke dele af hegnet der står for tur - han har også redskaber med. Vi regner med at det vil tage en god del af dagen, så tag madpakke og kaffe med.  Kan du kun afse nogle timer er det også fint.

Senest opdateret ( Onsdag, 31. maj 2017 16:54 )

<< Første < Forrige 1 2 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL