Medlemslogin

Login for græsningsforeningens medlemmer.
Kontakt
Kontrolspørgsmål for at undgå spam - Hvor mange ben har en ko? skriv tallet i feltet nedenfor.
Emne:
Besked:

PostHeaderIcon Så går vi i hegnet igen

Hegnsdag - alle er velkomne!

Vi rydder langs hegnene i Jydelejet lørdag d. 1. september.

Hyrden vil møde os på P-pladsen ved indgangen til Jydelejet kl. 10:30. Hyrden vil fortælle hvilke dele af hegnet der står for tur - han har også redskaber med.

Vi regner med at det vil tage en god del af dagen, så tag madpakke og kaffe med.  Kan du kun afse nogle timer er det også fint.

Hvis du har spørgsmål, så kan du kontakte Lisbeth på

PostHeaderIcon Generalforsamling lørdag d.7. april 2018 - formandens beretning og referat

REFERAT AF GENERAFORSAMLINGEN I GRÆSNINGSFORENINGEN HØJE MØN

DEN 7. APRIL 2018.

Pkt. 1. Valg af dirigent og referent.

Jan Blichert blev valgt til dirigent og Winnie Egalia til referent.

Der var 24 stemmeberettigede til stede og to studerende fra Københavns Universitet, som  undersøger arbejdet med kogræsserlaug.

Pkt. 2. Bestyrelsens beretning.

Lone fremlagde beretningen,(læs beretningen her). Vi har ca. 100 andelshavere samt nogle passive medlemmer.

Lone fremhævede det særdeles gode samarbejde med Naturstyrelsen og vores dejlige samarbejde med hyrden Karl, samt Karls datter Lizza, som er en stor hjælp, når vi har brug for det.

Senest opdateret ( Søndag, 20. maj 2018 19:59 )

Læs mere…

PostHeaderIcon Græsningsaftale med Naturstyrelsen

Græsningsforeningen har indgået en græsningsaftale med Naturstyrelsen der gælder frem til 31. december 20121.

Se aftalen her